Theater nieuws Zuid-Holland


Nieuwsgierig naar het laatste nieuws uit de theaterwereld? Op onze website zit u goed! Dit is de juiste plek voor elke theaterliefhebber, waar uw interesses ook naar uit gaan. Houdt u erg van grote musicals of geniet u meer van een intieme cabaretshow? Wij hebben het laatste nieuws uit alle theatergenres. Heeft het BREStheater in Brielle bijvoorbeeld de premiere van een schitterende musical? Is de hoofdrolspeler in de nieuwe productie van DommelGraaf & Cornelissen bekend gemaakt? Waar uw interesse ook naar uit gaat, u leest hier het laatste nieuws!

Bekijk alle theaternieuws in Zuid-Holland

Het laatste nieuws over voorstellingen

Wilt u weten wanneer SenF theaterpartners met een nieuwe productie de theaters langs gaat? Bent u nieuwsgierig of dat prachtige toneelstuk van Matzer Theaterproducties wordt verlengd zodat u deze nog een keer kunt bezoeken? Of wilt u bijvoorbeeld graag weten wanneer uw favoriete artiest een tour gaat maken langs de theaters? Voor dit nieuws en meer bent u bij onze website aan het juiste adres!

Nieuws over de theaters en theaterwereld

Naast nieuws over de voorstellingen kunt u bij ons ook terecht voor specifiek theaternieuws. Last Theater Castellum in Alphen aan den Rijn bijvoorbeeld een speciale voorstelling in voor doven en slechthorenden? Is de cabaretshow van uw favoriete cabaretier zo’n succes dat er nog een aantal extra voorstellingen worden gespeeld in Theater de Veste in Delft? Ook vindt u algemeen nieuws uit de theaterwereld op onze website. Heeft Van Hoorne Entertainment bijvoorbeeld een nieuwe directeur of is er een nieuw theaterfestival gestart in Rotterdam? Lees al het nieuws hier!